Γεννήθηκα στη Ρόδο το 1968. Aπό τα μαθητικά μου χρόνια στην Παιδαγωγική Ακαδημία, στο Καζούλλειο και το Βενε-τόκλειο Λύκειο ανέπτυξα έντονη κοινωνική δραστηριότητα.Είμαι γιος του Κωνσταντίνου Παππά και της Ελένης Σταυρια-νάκη, παντρεμένος με τη Ρένα Βρανά και πατέρας της Ελεάν-νας και του Κωνσταντίνου.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στον Αγρο-τικό Τομέα στη Θεσσαλονίκη και Οικονομικές Επιστήμες στοΕθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα φοιτητικά μου χρόνια αρχικά ήμουν μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καιστη συνέχεια του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Κολοσσός,ενώ σε νεαρή ηλικία συμμετείχα στο τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου. Σε όλη μου τη διαδρομή προσπάθησα να είμαι ενεργό μέλος της δωδεκανησιακής κοινωνίας συμμετέχοντας σε κοινωφελείς δράσεις, έχοντας μεταξύ άλλων- υπάρξει ιδρυτικό στέλεχος των LEO Ρόδου, μέλος του Συλλόγου Ροδίων Αττικής, εθελοντής και μέλος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου.

Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, εργάστηκα επί σειρά ετών σε εταιρίες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, ενώ επί 11 έτη διετέλεσα ανώτατο στέλεχος της «Πήγασος Εκδοτική Α.Ε.», μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Από το 2012 είμαι Σύμβουλος Εταιρικής Ανάπτυξης στον όμιλο «Παραπολιτικά», ενώ παράλληλα δραστηριοποιούμαι στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Τον Μάιο του 2012 εκλέχθηκα βουλευτής Δωδεκανήσου, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους ήμουν πρώτος επιλαχών. Στις εθνικές εκλογές του 2015 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Δωδεκανήσου στην Πολιτική Επιτροπή της οποίας είμαι μέλος από το 2009.Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Facebook Like Box

Follow by Email

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Από το Blogger.

- Copyright © ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -