Posted by : ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ 3.7.19


O υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Παππάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Στα χρόνια της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οι πολίτες ένιωσαν ανασφαλείς και κυριάρχησε ο φόβος. Η καθημερινότητα των πολιτών διαταράχτηκε. Αυτό ήταν επακόλουθο των πολιτικών πρακτικών που ακολούθησε και εφάρμοσε η κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του.
Πολιτικές πρακτικές που έφεραν την ανομία και την ατιμωρησία και επέτρεψαν σε περιθωριακές ομάδες, 20 και 30 ατόμων, να δρουν ανεξέλεγκτα, να καταστρέφουν περιουσίες και να κρατούν σε καθεστώς ομηρίας χιλιάδες πολιτών.
Οι κουκουλοφόροι δρούσαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια χωρίς να τους ενοχλεί κανείς, πάντα με την ανοχή της κυβέρνησης. Βιώσαμε αδιαόητες καταστάσεις τα χρόνια αυτά, όπου ο ‘Ρουβίκωνας’ και άλλες περίφημες συλλογικότητες ήταν κυρίαρχοι ενώ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε το ηθικό και την ψυχολογία των αστυνομικών μας.
Την περίοδο αυτή είχαμε ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας ειδικά στις ληστείες στους δρόμους των πόλεων.
Αυτό το καθεστώς της ανομίας και της ανασφάλειας που ένιωθαν οι πολίτες σε λίγες ημέρες θα λάβει τέλος. Είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλουμε την τάξη και να νιώσουν όλοι οι πολίτες ασφαλείς στα σπίτια και στις γειτονίες τους.
Στο πρόγραμμα της, η Νέα Δημοκρατία, έχει καταθέσει προτάσεις που θα επαναφέρουν τη σιγουριά και την ασφάλεια.
Οι κυριότερες από αυτές τις πρωτοβουλίες είναι:
Επαναφορά άμεσα της ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α. η οποία προσέφερε πολύτιμο έργο
Ενίσχυση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ με πρόσληψη 1.500 νέων αστυφυλάκων
Ενίσχυση των περιπολιών στις γειτονιές με ένστολη αστυνόμευση, πεζή και εποχούμενη σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου
Κατάργηση άμεσα του νόμου Παρασκευόπουλου που τόσα δεινά και προβλήματα προκάλεσε ώστε να σταματήσει η μαζική απελευθέρωση καταδικασμένων για βαριά ποινικά αδικήματα
Εφοδιασμός των αστυνομικών με νέο και σύγχρονο εξοπλισμό. Εντός εξαμήνου όλοι οι αστυνομικοί θα αποκτήσουν νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα και θα προχωρήσουμε μέσα σε ένα έτος στην προμήθεια 1.000 καινούργιων περιπολικών
Επαναφορά των φυλακών υψίστης ασφαλείας (τύπου Γ) για να σταματήσουν οι συνεχείς δολοφονίες και η παράνομη δράση των συμμοριών στο εσωτερικό των φυλακών
Εφαρμογή της νομοθεσίας για τη φθορά της δημόσιας περιουσίας για να σταματήσουν οι βανδαλισμοί στα λεωφορεία, στα δημόσια κτίρια που αποτελούν περιουσία όλων των Ελλήνων.
Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η ασφάλεια και η τάξη είναι προϋπόθεση ευημερίας και ελευθερίας.
Η ασφάλεια και η τάξη, οι οποίες είναι βασικές αρχές λειτουργίας για μια ευνομούμενη πολιτεία θα επανέλθουν άμεσα.
Τα ζητήματα αυτά δεν είναι ζητήματα επιχειρησιακής ικανότητας αλλά κυρίως πολιτικής βούλησης και η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει και στο παρελθόν, ότι έχει τη βούληση και τη θέληση να αλλάξει τις πρακτικές αυτές που ταλαιπωρούν τους πολίτες και ταλανίζουν την κοινωνία μας».

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Facebook Like Box

Follow by Email

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Από το Blogger.

- Copyright © ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -