Posted by : ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ 19.6.19

Παρά τις ατελείωτες σέλφις φωτογραφίες, τα κεράσματα και τα δώρα, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στα Δωδεκάνησα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φάνηκε ότι… παρέλειψε να πει πολλά.

Μίλησε για την υγιή επιχειρηματικότητα με κίνητρα και φοροελαφρύνσεις και παρέλειψε να πει το πόσο έχει επιτεθεί στο επιχειρείν εδώ και χρόνια, στραγγαλίζοντας τις ΜμΕ, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με την συνεχή υπερ-φορολόγηση που ακολούθησε η κυβέρνησή του.

Επικαλέστηκε την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση –ένα μέτρο της πρώην κυβέρνησης Σαμαρά- το οποίο εξήγγειλε μόλις λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες της 26ης Μαΐου 2019 αλλά όχι σαν μόνιμο μέτρο και αυτό τελικά κουτσουρεμένο….

Θυμήθηκε τον ΕΝΦΙΑ, τον οποίο είχε κάνει… «σημαία» όταν ήταν αντιπολίτευση και πριν από τις εκλογές του 2015 ενώ μέχρι σήμερα, δεν έκανε τίποτε παραπάνω από το να τον αυξάνει!

Ξέχασε, ότι κατάργησε εν μία νυκτί τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα ενώ είχε δεσμευτεί από αυτό εδώ το νησί ,της Ρόδου,ότι δεν θα τους αγγίξει!

Παρέλειψε το γεγονός ότι ο ΦΠΑ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, παρέμεινε σε μικρά νησιά με βάση… τον μεγαλύτερο όγκο των μεταναστευτικών ροών που έχουν δεχθεί (πράγμα αδιανόητο!)

Είναι πλέον φανερός ο πανικός του κ. Τσίπρα, ο οποίος την στιγμή που καταρρέει ολοκληρωτικά συνεχίζει τον λαϊκισμό ενθυμούμενος τις παλιές εκείνες ημέρες που ο ελληνικός λαός, τον πίστεψε ότι θα «σκίσει τα μνημόνια» και τον ψήφισε.

Ήρθε στα Δωδεκάνησα, στα νησιά μας που συμβάλλουν κατά το μέγιστο στο ΑΕΠ λόγω του τουρισμού και των ανθρώπων που έχουν επιλέξει να μένουν σε αυτά, να εργάζονται και να επιχειρούν και αντί να μιλήσει για ό,τι έχει πάρει από τους νησιώτες, επέλεξε πάλι τα ψέματα και τον λαϊκισμό!

Η κάλπη όμως των Ευρωεκλογών, άλλα έδειξε. Οι Έλληνες και οι Δωδεκανήσιοι, απέδειξαν ότι δεν τον πιστεύουν πια,

Συνεπώς, ο δρόμος προς την κάλπη είναι μονόδρομος: η απομάκρυνση αυτής της κυβέρνησης που αποδείχθηκε επικίνδυνη για την χώρα, για τα εθνικά μας θέματα, για τις ευαίσθητες κοινωνικές τάξεις, αφού διέλυσε τους συνταξιούχους, την μεσαία τάξη, επιτέθηκε στην επιχειρηματικότητα αλλά και τις επενδύσεις που, τώρα πια, δηλώνει ότι στηρίζει!

Η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της Ευρω-κάλπης ενώ κέρδισε τις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρες.

Αυτό από μόνο του, αποτελεί μια απόδειξη στο τι έχει επιλέξει πλέον ο ελληνικός λαός.

Στην κάλπη της 7ης Ιουλίου 2019, η Ν.Δ. θα είναι αυτοδύναμη και θα κληθεί να αναλάβει τα ηνία σε μια μεταβατική περίοδο για να οδηγήσει την χώρα εκεί που της αξίζει: στην κορυφή!

Ιωάννης Παππάς
υπ. βουλευτής Ν.Δ.


{ 2 σχόλια... read them below or Comment }

  1. Κάποιο λάθος κάνετε κ Πάπα στα λεγόμενα σας Μπορεί στις Ευρωεκλογές να σας ανέδειξε πρώτη δύναμη αλλά μην ξεχνάτε ότι ποτέ του δεν ήξερε τι ψήφιζε για αυτό και είχαμε πάντα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μεχρι που φθάσαμε στα χαλιά που φθάσαμε. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το 1989 που κυβέρνησε για 3 χρόνια ο πατέρας του σημερινού Προέδρου σας που ήταν ο μεγαλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε από την Ελλάδα όταν τόλμησε να νοικιάσει τις βράχονησιδες στους Άραβες βγήκε ο αλοφρων Παπανδρέου να διακυρηξει στον ηλίθιο Ελληνικό λαό ότι ο Μητσοτάκης θα ξεπουλήσει την Ελλάδα με αποτέλεσμα επί Σημίτη να δημιουργηθεί το επισοδειο στα Ίμια και να έχουμε τι γκρίζες ζώνες σήμερα Επίσης μην ξεχνάτε ότι ήταν αυτός που επεδιωξε από τότε την σύνθετη ονομασία των Σκοπίων και τότε πάλι όλοι του επιτεθηκαν ότι θα ξεπουλήσει τη Μακεδονία για να έλθουν αργότερα οι Ελληναραδες πολιτικοί να λένε ότι εκεί που εχεσε ο Μητσοτάκης πηγαίνουν τώρα αυτοί να καθίσουν και δεν τους παίρνει. Όσο για τις συντάξεις και τους συνταξιούχους μπητε στο Ίντερνετ να δείτε ποιος. Μας έκοψε κατά 50 τα εκατό τις συντάξεις και από το 15 και μετά αν ο Τσίπρας όπως λέτε μας έκοψε έστω και ένα ευρω.Με τα ψεμματα θα πάρετε κυβέρνηση αλλά μην ακούσω κανέναν μετά μου πει ότι δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη γιατί θα του πάρει ο διάολος Καί τη μάνα αλλα και το σόι του ολόκληρο. Αυτά τα λίγα για να δείτε ποιος είναι ο Ελληνικός λαός που θα σας ψηφίσει μεθαύριο. Καλή σας επιτυχία με όλη μου την ψυχή για πολλούς και διάφορους λόγους που αφορούν τους Ελληναραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιο λάθος κάνετε κ Πάπα στα λεγόμενα σας Μπορεί στις Ευρωεκλογές να σας ανέδειξε πρώτη δύναμη αλλά μην ξεχνάτε ότι ποτέ του δεν ήξερε τι ψήφιζε για αυτό και είχαμε πάντα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μεχρι που φθάσαμε στα χαλιά που φθάσαμε. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το 1989 που κυβέρνησε για 3 χρόνια ο πατέρας του σημερινού Προέδρου σας που ήταν ο μεγαλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε από την Ελλάδα όταν τόλμησε να νοικιάσει τις βράχονησιδες στους Άραβες βγήκε ο αλοφρων Παπανδρέου να διακυρηξει στον ηλίθιο Ελληνικό λαό ότι ο Μητσοτάκης θα ξεπουλήσει την Ελλάδα με αποτέλεσμα επί Σημίτη να δημιουργηθεί το επισοδειο στα Ίμια και να έχουμε τι γκρίζες ζώνες σήμερα Επίσης μην ξεχνάτε ότι ήταν αυτός που επεδιωξε από τότε την σύνθετη ονομασία των Σκοπίων και τότε πάλι όλοι του επιτεθηκαν ότι θα ξεπουλήσει τη Μακεδονία για να έλθουν αργότερα οι Ελληναραδες πολιτικοί να λένε ότι εκεί που εχεσε ο Μητσοτάκης πηγαίνουν τώρα αυτοί να καθίσουν και δεν τους παίρνει. Όσο για τις συντάξεις και τους συνταξιούχους μπητε στο Ίντερνετ να δείτε ποιος. Μας έκοψε κατά 50 τα εκατό τις συντάξεις και από το 15 και μετά αν ο Τσίπρας όπως λέτε μας έκοψε έστω και ένα ευρω.Με τα ψεμματα θα πάρετε κυβέρνηση αλλά μην ακούσω κανέναν μετά μου πει ότι δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη γιατί θα του πάρει ο διάολος Καί τη μάνα αλλα και το σόι του ολόκληρο. Αυτά τα λίγα για να δείτε ποιος είναι ο Ελληνικός λαός που θα σας ψηφίσει μεθαύριο. Καλή σας επιτυχία με όλη μου την ψυχή για πολλούς και διάφορους λόγους που αφορούν τους Ελληναραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Facebook Like Box

Follow by Email

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Από το Blogger.

- Copyright © ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -