Posted by : ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ 25.4.12

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ
Γραπτή δήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ημέρα που ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την προσφυγή της χώρας στην χρηματοπιστωτική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Παππάς.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης έχει ως εξής:
«Δύο χρόνια, συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωσε από το ακριτικό Καστελόριζο, ότι η χώρα προσφεύγει στην χρηματοπιστωτική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Για μας, όλους τους Έλληνες η σημερινή αποτελεί θλιβερή επέτειο.
Ο απολογισμός των δύο αυτών μνημονιακών ετών, είναι οδυνηρός για ολόκληρη την χώρα και την ελληνική κοινωνία.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του Πασόκ, δημιούργησαν (1)εκατομμύριο ανέργους, έβαλαν λουκέτο σε πάνω από 150.000 επιχειρήσεις, έβαλαν στην προκρούστια κλίνη μισθούς και συντά¬ξεις, προκάλεσαν ασφυξία στην αγορά, πρωτοφα¬νή πτώση στην κατανάλωση, δημιούργησαν έκρη¬ξη φτώχειας και χτύπησαν αλύπητα τους φορολογούμενους με συνεχείς φόρους που δεν μπορούν να εισπραχθούν.
Οι όροι ανάπτυξη και επενδύσεις έχουν εξαλειφθεί, η οικοδομή και τα επαγγέλματα που συμπαρασύρει έχουν υποστεί καθίζηση έως και 90% και οι επιχειρήσεις που άντεξαν στην κρίση μετρούν επσης απώλειες.
Η μοναδική πρόταση για έξοδο από την κρίση, ανάπτυξη και αποκατάσταση της οικονομίας είναι η Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες στην ιστορία της χώρας μας.
Η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή αυτοδύναμη κυ¬βέρνηση που θα μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τα οποία δημιούργησε ο Γιώργος Παπανδρέου και το Πασόκ, να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να δώσει πνοή αισιοδοξίας για το μέλλον. Γιατί μπορούμε καλύτερα! Γιατί η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει!»
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Τα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου, επισκέπτεται ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Παππάς.
Χθες ο κ. Παππάς περιόδευσε στην πόλη της Κω όπου συνομίλησε με πολίτες και αργότερα συναντήθηκε με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.
Ακολούθησαν συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και με ξενοδόχουι ενώ ο κ. Παππάς συμμετείχε και στη συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Κω. Σειρά είχαν επισκέψεις στον Άη – Γιώργη στο Πυλί, στην Αντιμάχεια, στην Καρδάμαινα και στην Κέφαλο.
Σήμερα το απόγευμα ο κ. Παππάς θα μεταβεί στην Κάλυμνο και θα συνεχίσει τις περιοδείες του τα νησιά μας, με επισκέψεις στην Αστυπάλαια, στη Λέρο και στην Πάτμο.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεών του στο νησί του Ιπποκράτη, ο κ. Παππάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Δωδεκάνησος αξίζει μια καλύτερη τύχη. Ο Δωδεκανησιακός λαός αξίζει ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Μαζί με τους νησιώτες θα βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα που χρονίζουν και θα τα καταφέρουμε». http://www.proodos.net
Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Facebook Like Box

Follow by Email

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Από το Blogger.

- Copyright © ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -